04.06.2019  |  Interior  |  Utrustning

Bollar i maskineriet

Energibesparande accessoar för torktumling.

Care by me lanserar torkbollar tillverkade av 100 procent ren ull. Torkbollarna är både praktiska, fina och mjuka. Dessutom är de tillverkade under goda förhållanden i Nepal.

Undersökningar har visat att man kan spara upp till 30 procent på sin energiförbrukning genom att använda torkbollar vid torktumling av tyg.

Torkbollarna placeras i torktumlaren, fyra stycken. Därefter torkar man sina textilier som vanligt. Det går även att tillsätta ett par droppar essentiell olja till bollarna, för att ge tvätten en härlig doft.

Care By Mes torkbollar kan användas upp till 1000 gånger.

www.carebyme.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.