24.11.2021  |  Interior  |  Dekoration

Bostadstrend med utsikt från Villa Collection Denmark

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Rå, rustik och raffinerad. Med sitt vanliga fokus på ett gott hantverk och hållbara material har Villa Collection Denmark lanserat serien Look Out – en serie unika huvuden formade i cement. Nu finns delar av serien även i en läcker olivgrön färg.

Titta upp, titta ner – titta ut! Look Out är en serie huvuden med uttrycksfulla ansikten skapade i betong, som är supertrendiga och samtidigt klassiska i sin skulpturala design. Nu finns delar av serien också i en ljus olivgrön nyans som gör sig fint både på hösten och till säsongens övriga bostadstrender.

Ett personligt uttryck

Det finns – nästan bokstavligt talat – massor av utblickar i Villa Collection Denmark, som de står och ser framför sig eller tittar upp. Figurerna ligger dessutom i framkant av tidens bostadstrender och den skandinaviska förmåga att kombinera en cool look med värme och hygge.

De unika och dekorativa huvudena ger inredningen ett helt personligt utseende, och den individuella figuren har ett antal fina snitt som gör att både figurens uttryck och själva betongen att sticka ut på ett vackert sätt.

Nordisk stilsäkerhet

I fönsterkarmen, på ett litet utdragsbord eller som blickfång på golvet i hallen. Look Out-serien innehåller figurer i många olika storlekar, som matchar många olika inredningsbehov. 

Look Out är ännu en läcker inredningsdetalj, som på ett utsökt sätt visar Villa Collection Denmarks designmässiga förkärlek för nordisk stilsäkerhet och tradition – med en internationell touch.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.