03.05.2023  |  Interior  |  Accessories

Botaniken hyllas

Koustrup & Co. hyllar nu botanikens universum och skickar en kärleksfull hälsning till världens största botaniska verk, Flora Danica.

Du som tycker om vildvuxen natur och blomsterflora kommer garanterat att älska Koustrup & Co:s nya The Flora Danica Atlas-serie. Det är en samling fina, blommiga produkter i balanserade nyanser som får de flesta att längta efter sommaren.

Pusslet i The Flora Danica Atlas-serien består av 1 000 bitar och är för dig som älskar blommotiv och avkopplande pusselstunder i exempelvis sommarstugan.

www.koustrupco.dk
-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.