20.09.2021  |  Kitchen  |  Utrustning

Brädor som tål att stå framme

Skärbrädor i akacia från Cook’n Bloom

En bra och funktionell skärbräda är lika viktig som en vass kniv i köket. Ironwood Gourmet är en kollektion av väldesignade serverings- och skärbrädor i akacia som marknadsförs av köksentusiasterna Cook’n Bloom. Träslaget akacia är känt för sina rika och mörka färger som sträcker sig från guld till chokladbrun. Brädorna från Ironwood Gourmet är tillverkade i Thailand av trä från hållbara odlingar.
www.cooknbloom.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.