17.09.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Bra i bryggaren

Flergångsfilter från Växbo Lin.

Naturmaterialet lin produceras på ett skonsamt sätt och kräver bara en bråkdel så mycket vatten som bomull. Det miljömärkta flergångsfiltret från Växbo Lin spar både på miljön och ekonomin. När kaffet är klart får filtret torka på sin plats i bryggaren. När det är torrt töms det i komposten eller soporna, sköljs av och hängs på tork till nästa bryggning. Koka filtret innan första användning och sedan efter behov för att avlägsna kafferester och fett.

www.vaxbolin.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.