20.10.2022  |  Kitchen  |  Utrustning

Brygg direkt i termoskannan

Funktionell nyhet i serien Nordic kitchen

Med Eva Solos eleganta och praktiska nya termoskanna för te i Nordic kitchen-kollektionen brygger och serverar man teet i samma kanna. Termoskannan har ett integrerat filter som plockar fram tebladens aromer. Värmeisoleringen är en insats av stål som håller teet varmt i flera timmar och kannan är helt droppfri. Termoskannan finns i kulörerna sand och svart och avrundas med ett handtag i bambu.

www.evasolo.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.