30.07.2019  |  Interior  |  Textil

Cay Bond designar för Hästens

Sju nya färger med inspiration från Bloomsburygruppen.

Hästens utökar nu Satin Pure, sin premiumkollektion av sängkläder, med sju nya färger som har tagits fram av färg- och trendexperten Cay Bond. Inspirationen för de nya färgerna kommer från Bloomsburygruppens sommarhus i Charleston under 1920-talet. Satin Pure-kollektionen är vävd med extra långa bomullstrådar, för att förbättra komfort och sovkvalitet, samt merceriseras för att bland annat få en mjukare yta. De nya färgerna heter Avocado Green, Black, Blue Vintage, Charleston Pink, Parisian Orange, Shady Blue och Soft Nougat. Lanseringen innebär att serien nu finns i 16 färger totalt sett.

www.hastens.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.