06.04.2021  |  Business  |  Branschnytt

Cervera gör starkt 2020

E-handelstillväxt på 181 procent

2020 blev ett mycket starkt år för Cervera. Den totala omsättningen växte med 22 procent till 1,1 miljarder kronor. Bakom ligger framförallt en kraftig e-handelstillväxt på 181 procent samt en ökning med 7 procent i jämförbara butiker. Även 2021 har börjat starkt. Den totala omsättningen i januari växte med 32 procent och e-handeln fyrdubblades.
”Vi har i mångt och mycket vänt uppochner på hela bolaget från en butikskedja med e-handel till att bli en e-handlare med butiker. Jag tror att 2021 kan bli året när många rena e-handlare börjar önska att man hade ett rikstäckande nät av butiker i viktiga upptagningsområden för att möjliggöra en hundraprocentig kundservice och kontroll av last mile med en personlig touch gentemot kunderna”, säger VD Peter Rimbäck.
www.cervera.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.