15.09.2020  |  Business  |  Branschnytt

Cervera köper Josephssons

Butiken drivs vidare på samma plats

I augusti stod det klart att Cervera förvärvar anrika butiken Josephssons i Göteborg, som ägts och letts av familjen Josephsson/Jarland under fyra generationer. Cervera kommer att driva vidare butiken på samma adress och butiksmedarbetarna fortsätter sin anställning.
”Vi är både förväntansfulla och ödmjuka när vi tar över stafettpinnen för Josephssons, Vi ser fram emot att ta del av kunskapsarvet och att förvalta kundrelationerna på bästa sätt för att fortsätta vara branschens ledande destination i Göteborg framöver”, säger Peter Rimbäck, Cerveras vd.
www.cervera.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.