02.11.2020  |  Business  |  Branschnytt

Cervera lanserar Cervera Vintage

Ny plattform för försäljning av begagnat

Med lanseringen av Cervera Vintage får kunder över hela Sverige möjlighet att köpa och sälja högkvalitativa vintageobjekt för kök och matplats via Cerveras webbplats. Kunder som är intresserade av att sälja objekt till Cervera Vintage värderar sina produkter via Cerveras hemsida. När värderingen är gjord lämnas produkten in i valfri Cerverabutik över hela landet och kunden får betalt direkt vid inlämningen. Initialt sker försäljningen online samt i Cerveras flaggskeppsbutik på Sveavägen i Stockholm.
”Det är en otroligt spännande utmaning att starta upp denna verksamhet som känns helt rätt i tiden”, säger Emma Ohlson, verksamhetschef för Cervera Vintage och tidigare verksamhetschef för Stockholms Auktionsverk Fine Art.
www.cervera.se/vintage/

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.