30.06.2020  |  Business  |  Branschnytt

Cervera satsar på företag

Företagstrivsel nytt affärsområde

Cervera har lanserat det nya affärsområdet Cervera Företagstrivsel. Tanken är att hjälpa företag runt om i landet att skapa trivsamma och inspirerande arbetsplatser samt erbjuda hjälp med att hitta bra presenter till medarbetarna.

”Vi är övertygade om att nöjda och engagerade medarbetare skapar resultat och lönsamhet. Det är viktigare än någonsin att behålla duktiga medarbetare och trivselfaktorn på kontoret spelar en viktig roll för hur medarbetare trivs”, säger Cerveras vd Peter Rimbäck.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.