02.11.2021  |  Business  |  Branschnytt

Cervera Vintage fyller ett

Jubileumsförsäljning av unik samlarkollektion

Cerveras secondhandsatsning Cervera Vintage firar sitt ettårsjubileum med att sälja ett kurerat urval av Albin Kristenssons kollektion, en av Sveriges största privata samlingar av svenskt porslin, keramik och glas från 1900-talets vassaste formgivare. Samtliga objekt finns till försäljning på www.cervera.se/vintage.

"Vintage-trenden är tveklöst här för att stanna och visar vikten av att vara en del av ett hållbart ekonomiskt kretslopp samt en längtan efter gediget hantverk, skönhet och tidlös kvalitet. Under det gångna året har 80 procent av Cervera Vintages bestånd sålts, vilket vi naturligtvis är nöjda med”, säger Emma Ohlson, verksamhetschef Cervera Vintage.

Samlingen som säljs på Cervera Vintage omfattar 180 objekt, med ytterligare objekt som adderas under de kommande månaderna.

www.cervera.se/vintage

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.