30.06.2022  |  Business  |  Branschnytt

Chilli öppnar i Kungsbacka

Butiken i Hede blir kedjans nionde

I slutet av maj slog Chilli upp dörrarna den nya butiken i Hede, Kungsbacka. Drygt en månad tidigare öppnade kedjan en uppdaterad Chillibutik på Torp Köpcentrum i Uddevalla.

Den 550 kvadratmeter stora butiken i Kungsbacka blir den nionde i ordningen. Chilli har sedan tidigare fysiska butiker i bland annat Göteborg, Linköping, Helsingborg och Stockholm.

”Att kunna erbjuda våra kunder en fysisk butiksupplevelse är viktigt för oss. Hos oss kan kunden inspireras, klämma och känna, samt få vägledning och hjälp att lägga en order direkt i butiken. Att köpa en säng eller soffa är en stor investering, vår kunniga personal ser till att rätt produkt hamnar hos rätt kund”, säger Tobias Höglind, Head of Retail på Chilli.

www.chilli.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.