17.11.2022  |  Business  |  Branschnytt

Chilli fyller 20

Från familjeföretag till inredningsjätte

I år är det 20 år sedan familjen Moell startade Chilli, då under namnen Moells Glas & Porslin AB. 2011 bytte Moells Glas & Porslin AB namn till Chilli och expansionen startade på riktigt. Chilli öppnade flera nya butiker årligen och e-handeln drog igång. Idag ägs Chilli av e-handelsjätten Home Furnishing Nordic AB som satte Chilli på e-handelskartan på allvar. Affärsmodellen att driva butiker men låta e-handeln vara grundpelare har gjort Chilli till en av Sveriges stora aktörer inom möbler och heminredning.

”Att få vara med när Chilli firar sitt 20-årsjubileum känns stort! Chilli är ett av våra största varumärken och jag ser fram emot att se det fortsätta växa. Under jubileet firar vi inte bara vårt varumärke och våra produkter utan även alla våra medarbetare som varje dag arbetar för att göra Chilli ännu bättre och såklart våra kunder, nya som gamla”, säger Peter Schou Jörgensen, CEO Home Furnishing Nordic AB.

www.chilli.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.