05.07.2021  |  Interior  |  Dekoration

Cool glamour

Den nya Tric Sunshine Collection från Rosenthal gör dagen härlig, även när det regnar och stormar ute. Det mjuka, vita porslinet döljer värmen från nybryggt kaffe eller te, och den gyllene glasyren på insidan av koppen glittrar elegant och utstrålar mys och stil.

Den gyllene presentförpackningen med marmorerad insida ger en wow-effekt när du ger bort den som present. Antingen själv eller i kombination med Tric White ger Tric Sunshine Collection glamour på bordet och en glimt i ögat.

www.rosenthal.de

HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.