25.11.2021  |  Business  |  Branschnytt

Cosentino öppnar nordiskt showroom

Mötesplats för privatkunder och proffs på Söder

Det spanska designföretaget Cosentino, med varumärken som Silestone, Dekton och Sensa by Cosentino. öppnar sitt första nordiska showroom i Stockholmsverken på Södermalm. Showroomet Cosentino City Stockholm blir ett center för design och arkitektur där konsumenter och branschpersoner kan mötas och inspireras av utställningar, digitala visualiseringar och events.

”Vi har varit väldigt kräsna med valet av adress, läge och lokal vilket har gjort att den här processen tagit lång tid. Den fantastiska byggnaden i kombination med läget i mitt i Stockholms ”Design District” var precis vad vi letade efter. Vi ser mycket fram emot att skapa en hub för olika föreskrivare inom design- och arktiekturvärlden”, säger David Sterner, General Manager Cosentino Stockholm.

www.cosentino.com

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.