10.03.2022  |  Interior  |  Accessories

Dödskalletrend

Buster+Punch samarbetar med Travis Baker

I samarbete med musikern Travis Barker från band som Blink-182 med flera lanserar Buster+Punch kollektionen Skull. Kollektionen innehåller bland annat en gjuten skål, en bordslampa, ljushållare, smycken och en trumnyckel skapad enligt Barkers specifikationer.

”Travis och jag har öst vårt blod, vår svett och våra stilar i detta samarbete. Det började med en vacker skiss av en trumnyckel som Travis gjorde och slutade som ett statement för dagens design: oväntat, funktionellt, flytande och, viktigast av allt, omöjligt att placera i ett fack”, säger Buster+Punch grundare Massimo Buster Minale.

www.busterandpunch.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.