31.08.2021  |  Bloom  |  Branschnytt

David Carlsson fick Rosenkransen 2021

Fredriksdal delar ut en utmärkelse till rosens ära

Designentreprenören David Carlsson har i många år arrangerat festivalen Rosor på Falsterbonäset och kom i fjol ut med boken Roshandboken, en pedagogisk handbok som gör rosorna tillgängliga för var och en. I juli tilldelades han utmärkelsen Rosenkransen 2021, Fredriksdals utmärkelse till rosens ära. Förutom ära, en rosenkrans och ett diplom tilldelas pristagaren Fredriksdals rosvas av glas, formgiven av Carina Seth-Andersson och producerad av Skrufs Glasbruk.

www.fredriksdal.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.