08.04.2022  |  Furniture  |  Design

David Ericsson utsedd till Årets designer

Tidningen Residence premierar svensk inredning

I samband med Stockholm Design Week utsågs formgivaren David Ericsson till Årets designer av tidningen Residence, bland annat för sina trämöbler för Verk, Gemla och Gärsnäs.

”Jag tycker att trä är ett av de mest intressanta materialen. Men trä är ju ett stort område, alla träslag har sina identiteter och utgångspunkter och styrkor”, säger han till tidningen.

Bland övriga vinnare märks Årets producent; Skrufs glasbruk, Årets belysning; L’Art Plissé av Folkform och Årets accessoar; Pläden Den Diskreta Charmen av Karin Mamma Andersson för Svenskt Tenn.

www.residencemagazine.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.