21.02.2023  |  Interior  |  Dekoration

Dekorativa vårtecken

Royal Copenhagens nya vårkollektion 2023 är helt perfekt till påskfirandet. Påskserien är dekorerad med rödklöver, pärlhyacinter och näckrosor. Varje ägg finns att få i två varianter – ett som visar blomman i full blom, och ett där kronbladen slingrar sig elegant runt hela ägget, så att blommans alla fina detaljer och färger syns tydligt.

Äggen är perfekta som hängande dekoration eller som en del av bordsdukningen. På det stora prydnadsägget är det tulpanens kronblad som vecklar ut sig med sina toner av gula och gröna nyanser. Vårens Bonbonniere, som dekoreras med agapantus, samt säsongens vas, som pryds av ängssyra, är både perfekta presenter till någon man tycker om, och helt utmärkta att unna sig själv med som vårtecken i det egna hemmet.

www.royalcopenhagen.com 

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.