03.02.2022  |  Interior  |  Utrustning

Den enkla lösningen för vårstädningen

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med Roidmi RS70 blir städningen mycket enklare. Toppmodellen erbjuder optimal rengöringsprestanda, förbättrad batterikapacitet samt elektriskt moppmunstycke med automatisk rengöringsstation. Perfekt för vårstädningen.

Den sladdlösa dammsugaren Roidmi RS70 ger dig stor flexibilitet för snabb och enkel städning under köksbordet efter frukosten och på svåråtkomliga ställen, både uppe och nere, samt enkel och effektiv städning av bilen. Den är utrustad med en Soft Roller V-borste för alla ytor, one-touch-tömning av dammbehållaren och sensorstyrd LED-belysning. Den perfekta allt-i-ett-dammsugaren i vardagen samt för den kommande vårstädningen.

Optimal rengöringsprestanda
Roidmi RS70 är utrustad med avancerad och innovativ teknik som ger dig enkel och bekymmersfri rengöring av dina golv. Tack vare den unika cyklontekniken och den kraftfulla kolfria motorn kan du dammsuga utan att förlora sugeffekt samtidigt som du får kraftfull prestanda, längre livslängd och lägre ljudnivå.

Förbättrad batterikapacitet
Det nya batterisystemet BMS-X 2.0 med optimerade LG/Samsung litiumbatterier säkerställer en drifttid på hela 80 minuter på standardnivå, vilket motsvarar dammsugning av hela 450 m2 på en laddning.

Håll dina golv skinande rena med det elektriska moppmunstycket
Moppmunstycket på RS70 är utrustat med bionisk droppteknik som förhindrar läckage och SmartChip-teknik för kontroll av vattentillförseln, så att mopprondellerna hålls konstant fuktiga men inte blöta – så att golvet torkar med en gång.

Med två roterande mopprondeller uppnår du kombinerad dammsugning och golvmoppning som avlägsnar även envisa fläckar och utspilld vätska. Som tillbehör medföljer en automatisk rengöringsstation som rengör och torkar ditt moppmunstycke efter användning. Enkelt och praktiskt.

Rek. försäljningspris Roidmi RS70: 5 499 SEK

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-xo0snxCa2G

Läs mer om Roidmi RS70: https://www.roidmi.se/sladdloesa-dammsugare/rs70

För mer information kontakta

Mikkel Pedersen
Product Manager
Tel. +45 21 66 79 45
E-post: mpe@witt.dk

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.