01.09.2020  |  Dining  |  Food

Den geniala lösningen för camping

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med Liebherr Table-Top kyl- och frysskåp är du garanterad optimala förvaringsförhållanden – även för året-runt camparen – för med FrostProtect klarar skåpet nämligen temperaturer ner till -15 °C.

Camping är inte längre primitivt, utan snarare ett lyxboende – utan brister. Därför är det också viktigt, att du har rätt förvaring för dina matvaror och drycker, så du har lyx på grillen, på tallriken och i glaset.  

Liebherr’s sortiment av fristående Table-Top kyl- och frysskåp är brett, och passar med säkerhet i förtältet. Skåpen har den rätta storleken, så de inte tar upp så mycket plats, och är samtidigt tillräckligt rymliga för att hålla dina matvaror och drycker fräscha och kalla. På det sättet kan du minska dina inköp, och aldrig kompromissa med varken kvalitet, kvantitet eller fräschhet.

Kyl- och frysskåpen finns i både vitt och rostfritt stål, vilket gör det möjligt, att hitta precis det skåp som passar perfekt i ditt förtält. Kylskåpen finns med bara kyl, eller med kyl och 4-stjärnig frysbox. Kombinationsmöjligheterna är många – valet är ditt…

Liebherr Table-Top frysskåp GP1213 med en energiförbrukning på A++ är utrustad med FrostProtect, som säkerställer, att skåpet fungerar optimalt även vid mycket låga omgivande temperaturer. Det betyder, att skåpet kan placeras i förtältet året runt, eftersom det klarar temperaturer på ner till –15 °C och fortfarande vara fullt funktionerande.

Rek. försäljningspris: Liebherr TP1410 Table-Top kylskåp: SEK 5.999,-  
Rek. försäljningspris: Liebherr TP1414 Table-Top kylskåp med 4-stjärnig frysbox: SEK 5.999,-
Rek. försäljningspris: Liebherr GP1213 Table-Top frysskåp: SEK 5.999,- 

Länk till highres. bilder: https://media.witt.dk/_pjREhVWP3mGILR

För mer information om Liebherr: www.liebherr.se

För ytterligare information kontaktas:

Dennis Juelsgaard
Product Manager
Mail: dju@witt.dk 
Telefon: +45 96 29 39 26

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.