26.05.2021  |  Interior  |  Utrustning

Den kan det som ingen annan kan …

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Som den enda på marknaden kan iRobot Roomba i7/i7+ rengöra särskilda namngivna zoner via röststyrning eller iRobot Home-appen. Så snart smutsen uppstår ber du bara Roomba i7/i7+ att dammsuga just där. Alltid rena golv – helt utan besvär.

De små hushållsrobotarna har blivit bra – så bra att det numera är mycket sällan vi behöver ta fram den traditionella dammsugaren. Robotdammsugaren iRobot Roomba i7/i7+ är så intelligent att den inte ”bara” dammsuger, utan i stället anpassar rengöringen efter ditt liv, ditt hem och dina husdjur. Den håller till och med koll på de lokala pollenhalterna och rekommenderar dig extra rengöring under pollensäsongen. Du kan helt enkelt skräddarsy din rengöring 100 % efter dina behov.

Rengör efter namngivna zoner – en helt unik funktion från iRobot
Men hur är det med smuts som uppstår plötsligt? Även om vi gärna vill ha full kontroll kan olyckan vara framme – barnen välter en skål chips, smulor under bordet efter frukosten eller popcorn framför soffan efter en mysig filmkväll … Som den enda robotdammsugaren på marknaden kan iRobots premium Roomba-modeller rengöra efter namngivna zoner. Med andra ord kan den rengöra just där olyckan sker och omedelbart efter att den uppstått. Du behöver bara be Google Assistant om att skicka iväg Roomba på uppgiften.

Hur fungerar det i praktiken?
Via din Smart Map i iRobot Home-appen kan du ange och namnge särskilda zoner som soffa, köksbord, fåtölj, barnens skrivbord osv. Då vet Roomba exakt var den ska rengöra när du ber den rengöra under köksbordet efter frukosten. Den lämnar laddningsstationen och kör bort till uppgiften, slutför arbetet och kör automatiskt tillbaka till laddningsstationen. Helt utan att du behöver göra något. Så mycket enklare kan det inte bli!

Med iRobot får du full kontroll och frigör tid. iRobot – tid för dig!

Rek. försäljningspris iRobot Roomba i7: 7 199 SEK
Rek. försäljningspris iRobot Roomba i7+ med Clean Base: 9 999 SEK

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-OZJMJQ8AXo

För mer information om iRobot besök: www.irobot.se

För mer information kontakta:

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
E-post: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.