08.10.2021  |  Business  |  Branschnytt

Design House Stockholm får ny vd

Daniel Hansson efterträder grundaren Anders Färdig

Första december tillträder Daniel Hansson som VD för Design House Stockholm. Han efterträder grundaren Anders Färdig som lett företaget under 30 år. Samtidigt går Åke Sundvall Holding AB in som storägare.
Daniel Hansson har ett förflutet i Kinnevikssfären men framförallt i olika ledande roller och utvecklingsprojekt i H&M Group under 15 år, senast som ledare för team som utforskar och startar nya affärsmöjligheter för H&M Group. Tidigare har Daniel bland annat utvecklat nya globala logistikkedjor, lett H&M:s globala lojalitetsprogram H&M Member samt varit en av initiativtagarna till Afound med ansvar för den digitala marknadsplatsen och varumärkena som säljs.
'Design House Stockholms passion för design passar mig perfekt”, säger Daniel Hansson som ser fram mot en efterlängtad direktkontakt med formgivare och slutkunder. ”Företaget har en beprövad affärsmodell som bevisat sig över tid, stark kultur, bra värderingar och extremt kreativa formgivare som skapar innovativa och förstklassiga produkter för en global marknad.”
Anders Färdig kvarstår som styrelseledamot och bistår under en övergångstid företagets VD som kreativ ledare.
www.designhousestockholm.com

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.