28.02.2018  |  Interior  |  Brukskonst

Design with Light visar sin mörka sida

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nu utökas Maria Berntsens signaturserie med en ny utgåva av lyktan som har fått ett stämningsfullt och sofistikerat uttryck i rökfärgat glas med svart läderrem.

Maria Berntsen är en av Danmarks mest erkända designer, med en särskild förkärlek för glas. Hon har samarbetat med Holmegaard i mer än 15 år och är särskilt känd för serien Design with Light, som på många sätt kastar nytt ljus över modern glasdesign. De populära lyktorna använder glas och kärnläder i en annorlunda materialkombination, samtidigt som Design with Light är en mobil ljusdesign som gör det möjligt att alltid ha levande ljus till hands. Nu utökas Maria Berntsens signaturserie med en ny utgåva av lyktan som har fått ett stämningsfullt och sofistikerat uttryck i rökfärgat glas med svart läderrem.

To go-kulturen är sedan länge en del av vår vardag. Det gäller inte bara kaffe utan även modern inredning, som idag är full av mobila inredningsobjekt som i en handvändning kan flyttas från rum till rum. Till dessa hör Design with Light – Holmegaards bärbara glaslyktor som har blivit en pionjärdesign när det gäller Nordic Living och ”hygge”. Design with Light-lyktorna finns för både blockljus och värmeljus och kan tas med överallt i hemmet med ett fast grepp om läderremmen både inne och ute.

Design with Light-lyktorna i rökfärgat glas med svart läderrem finns i tre storlekar (H: 16 cm, 25 cm och 29 cm) och kostar SEK 699,00, 799,00 resp. 999,00 (rek. pris)

Mer från ROSENDAHL A/S

ROSENDAHL A/S

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, creative joy and respect for Danish design tradition – these are the watchwords of Rosendahl Design Group. Our ambition is to profile and protect Danish design treasures by rediscovering classics – as well as creating new ones in keeping with Danish design tradition. The common denominator is products that make every day more beautiful and add value for our customers.We are…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.