14.02.2020  |  Furniture  |  Design

Design med hjärta...

eller annat valfritt mönster.

Remind Pixel lanserades av Pedrali under Salone del Mobile 2019. Stolen är formgiven av Eugeni Quitllet, i återvinningsbar plast av god miljöstandard. Dess design har inspirerats av mjukt rundade stolar från sent 1800-tal. Ryggstödet går att personalisera efter eget tycke och smak, med hjälp av färgade pixlar i polypropylene. Kanske i form av ett hjärta för Alla hjärtans dag? Faktum är att begreppet ”hjärta” spelade en viktig roll för Eugeni under designprocessen.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.