24.06.2019  |  Business  |  Branschnytt

Designbase x designjunction

Designbase ingår mediasamarbete med Designjunction.

Designjunction är en del av London Design Festival och äger rum den 19–22 september på King’s Cross, London.

Designjunction är Londons ledande destination för modern inredningsdesign och kultur, och anordnas årligen under London Design Festival i september. För nionde året i rad återvänder Designjunction till lokalerna i King’s Cross. 2018 attraherade Designjunction över 27 000 besökare under fem dagar. Denna gång kommer mässan att presentera en kurerad blandning av mer än 200 internationellt kända varumärken inom möbler, belysning, design och teknologi, tillsammans med pop up-butiker, installationer och stora produktpresentationer.

I egenskap av mediapartner kommer Designbase att finnas på plats under mässan och rapportera från både skandinaviska och internationella utställare.

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.