22.12.2017  |  Interior  |  Accessories

Designklassiker i nytt material

Kin är en serie värmeljushållare som formgavs i original 2010 av den internationellt framgångsrika designstudion Claesson Koivisto Rune. Originalserien tillverkas i trycksvarvad mässing och är en av Skultunas populäraste produkter genom alla tider.

Nu lanseras Kin också i ett annat svenskt kulturmaterial, nämligen glas, och kommer där i fem olika färger: röd, gul, grå, grön och ljusblå.

www.skultuna.com/se

Tel.: 021 783 03

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.