16.08.2022  |  Kitchen  |  Food

Det är bara toast…

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Witt A/S är redo med en helt ny smörgåsgrill som gör läckra toasts utan det tillhörande stöket med läckande smält ost och vätska.

Witt Premium Sandwich Maker är utrustad med slip-let plattor för att undvika läckande smält ost och vätska. Ovansidan är isolerad och därför säker vid beröring.  

De djupa slip-let-plattorna gör det inte bara enkelt och snabbt att ta ut läckra ljumna toasts ur maskinen och upp på tallriken, de säkerställer även en väldigt lätt rengöring. 

På grund av den smarta designen, kan Witt Premium Sandwich Maker stå upprest i ett skåp eller en låda, vilket betyder, att den är lätt att hantera och inte tar stor plats.

Så nu är det bara att låta fantasin flöda, skapa de läckraste toasts och låta Witt Premium Sandwich Maker klara resten.

--

Rek. försäljningspris WPSM900B: SEK 699,-

--

Länk till highres. bilder: https://we.tl/t-71LmHFuMl0

Besök: https://www.wittsverige.se/ för mer information.

--

För ytterligare information kontaktas:  

Christina Vang Hansen
Product Manager Witt SDA
Mail: cvh@witt.dk  

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.