21.02.2023  |  Kitchen  |  Utrustning

Det gröna köket

Gröna kök blir nu bokstavligt talat grönare med Eva Solos Green tools-serie! Den är utvecklad för vardagsbruk – till alla hobbygourmeter.

Serien innehåller inte mindre än 20 funktionella redskap som gör arbetet till en lek. Alla redskapen är utformade och designade med fokus på beredning av grönsaker och frukt, och gör det både praktiskt och enkelt för dig med lite tid i köket. Samtliga 20 delar har en vacker grön färg som passar in i de flesta köksmiljöer.

Formspråket är rent av lekfullt med sitt mjuka, organiska uttryck. Det är föremål du gärna vill se på och röra vid, vilket är själva definitionen av bra design – utöver funktionaliteten, såklart. Green tools-kollektionen har designats av Tools Design, som i över 25 år har utvecklat produkter till både köket och resten av hemmet (och trädgården) åt Eva Solo.

www.evasolo.com

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.