06.07.2021  |  Furniture  |  Dekoration

Det handlar om komfort

Den nya kollektionen AW21 från Nordal handlar om komfort. Fokus ligger på att få rummen där vi bor att kännas som hemma.

Den här säsongen välkomnar Nordal organiska former och jordinspirerade element som gör personliga rum inbjudande och attraktiva att bo i. Varma och naturliga nyanser av grönt, brunt och créme tas in i hemmet för att skapa den perfekta atmosfären.

För att lyfta stämningen lägger Nordal till personliga detaljer i djärva nyanser av guld blandat med mjuka och bekväma sittmöbler som fyller utrymmet med perfekt komfort.

www.nordal.eu

HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.