29.07.2022  |  Interior  |  Dekoration

Det lokala hantverket

Lokala material och tekniker är en del av Polstjärnans DNA.  I Organic-kollektionen har traditionella indiska tekniker förfinats i detalj under årtionden för att ge vaser, skålar och skulpturer finess och historia.   

Den munblåsta organiska vasen är tillverkad av indiska glasblåsare vars hantverk har gått i arv från generation till generation. Allt skapas för hand, där en person är en mästare på att skära glaset, en annan på att blåsa och en tredje på att slipa det utsökta materialet. 

Därför ligger det en stor tradition, stolthet och inte minst kärlek i varje vas.

www.nordstjernecph.com

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.