15.03.2021  |  Dining  |  Textil

Det naturliga valet på bordet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

För den inspirerande våren lanserar Bastian en läcker naturfärgad duk som är en frisk fläkt för hemmet i en tid då vi fokuserar på hygge och att umgås med nära och kära.

Våren väntar runt hörnet, snart kan vi skymta sommaren, och vi ser fram emot långa dagar och ljusare tider. Vi hoppas att det nya året bjuder på fler anledningar att fira, mer glädje, fest och samvaro, så att vi kan duka upp ett stämningsfullt bord med Bastians nya duk i naturfärgad bomull.  

Ett väldukat bord skapar stämning
Med den naturfärgade duken får bordsdukningen ett organiskt, avslappnat och mysigt uttryck. Om du bara älskar en enkel bordsdukning, kan duken kompletteras med neutrala och nedtonade föremål, men om du föredrar ett bord som är extra levande kan duken enkelt kombineras med olika färger.

Bra textilier för bordsdukning
Bastian har även ett stort sortiment av bordsunderlägg och bordsservetter i olika färger. Alla textilier från Bastian är handvävda i 100 % ren bomull enligt OEKO-TEX Standard 100. De kan tvättas i 40 °C med vanligt tvättmedel och kan enkelt dras släta eller strykas.

Bastian duk, natur
Finns i storlekarna 140 x 320 cm och 140 x 270 cm

Se listan över återförsäljare på www.sebastian.se

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.