01.09.2020  |  Interior  |  Design

Djurisk design

Krista Kretschmar designar för Skultuna.

Skultuna fortsätter samarbetet med smyckesformgivaren Krista Kretschmar. Den nya lanseringen är en serie ringar som bygger vidare på hennes armband med fem nordiska djur från skogarna kring Skultuna Bruk. Nu har tre av dessa blivit ringar: örnen, björnen och skogsharen.

”Jag har alltid tänkt på djursmycken som väldigt symboliska, att man som bärare kan känna igen sig i djurets egenskap eller vilja förstärkta dess karaktärsdrag. De djur Skultuna och jag bestämde oss för att göra tillsammans är alla klassiska och fantastiska djur som lever i vår nordiska natur men som samtidigt är väldigt olika varandra”, säger Krista Kretzschmar.

skultuna.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.