04.11.2022  |  Interior  |  Dekoration

Dofternas högtid

Blomus lanserar nya doften Port

För många människor har vissa dofter förmågan att förflytta dem genom tid och rum, tillbaka till fina barndomsminnen och älskade människor. Sambandet mellan doftsinnet och minnet har också slagits fast av vetenskapen. 

Kopplingen mellan julen och varma, kryddiga dofter som kanel och mogna äpplen har fångats upp av Blomus i den nya inredningsdoften Port, som finns både som doftljus och diffuser. Ljusen kommer i bordeauxfärgade krukor i tre olika storlekar som också de passar väl in i julens inredning.

blomus.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.