30.12.2020  |  Interior  |  Dekoration

Doftljus som pryder sin plats

Quod satsar på småskaligt och lokalt

Det var ett fynd av oanvända ljuskärl under en vårstädning som gav Quods grundare Anna Göransson Södergren och Malin Myllymäki idén att ta fram ett doftljus som inte bara doftade gott utan var vackert att se på och vars kärl skulle kunna återanvändas. Ljusmassan av ekologiskt sojavax produceras av en liten fabrik utanför Stockholm och de handglaserade keramikkärlen görs i Lidköpings porslinsfabrik. När ljuset brunnit ut kan kärlet fyllas på nytt med en refill från Quod eller användas för annan förvaring.
www.quod.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.