05.03.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Drömmer du också om din egen personliga kock?

Sponsrat innehåll Vad är detta?

De Dietrich har designat en ugnskollektion med ett helautomatiskt tillagningsprogram. Berätta för ugnen, vad du önskar tillaga. Utifrån köttets struktur, hittar ugnen själv rätt temperatur, funktion och tillagningstid.

Rasmus Palsgård, dansk journalist, Mat-, Vin- och Livsstilsskribent har med stor framgång testat De Dietrich-ugnen. Resultatet blev en perfekt röd culottestek, läckra torkade äggulor, mör och saftig långtidstillagad kyckling och fläskstek samt luftig mazarinkaka. Rasmus Palsgårds var oerhört nöjd, och sa: ”Denna ugn är odiskutabelt en ugn i toppklass”. Läs hela artikeln här.

De Dietrich-ugnarna ger dig lust att laga mat. Kvaliteten är i topp, designen är snygg och med funktionen Chef Mode kan du tillaga allt med minimal personlig inblandning. ”Din egen personliga kock” säkerställer det perfekta resultatet VARJE gång. Du kan t.ex. ange, om du önskar att köttet ska vara rött, medium eller genomstekt. Ugnen tillagar rätten, och väljer själv temperatur och tillagningsfunktion. Det kan inte bli mycket enklare, och du behöver aldrig mer bekymra dig om besväret med stektermometer och ojämn tillagning.  

De eleganta ugnarna finns i tre pris- och utrustningsklasser och i svart, stål, vitt och grått. Därmed passar de perfekt in i den moderna köksmiljön. Detaljerna är noggranna, och oavsett vilken modell du väljer, är du alltid garanterad en perfekt värmefördelning, pyrolys och extra bra resultat. 

Visste du, att De Dietrich uppfann pyrolysen, och var först på marknaden med induktionshällen?

DOP 7350, Rek. försäljningspris: SEK 13.999, -

DOP 7574, Rek. försäljningspris: SEK 15.999, -

DOP 7785, Rek. försäljningspris: SEK 19.999, -

Länk till highres. bilder: http://media.witt.dk:8080/_TsYu5K6U_fj6qR
För mer information om De Dietrich: http://www.de-dietrich.com

För ytterligare information kontaktas:

Emil Vesterskov Bertelsen
Sales & Product Coordinator MDA
Mail: evb@witt.dk
Tel.: +45 29 84 18 32

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.