20.08.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Dricker du filterkaffe?

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Sage är redo med marknadens bästa kaffemaskin

Varför har de flesta filterkaffemaskiner bara en knapp? På/av. Som om smak och kvalitet inte prioriteras i en filterkaffemaskin? Denna tankegång har Sage nu gjort upp med på allvar – med Sage the Precision Brewer.

Till dig, som älskar en kopp välbryggt filterkaffe, är det här en riktigt god nyhet. Tycker du om kvalitet och design är nyheten ännu bättre. En snygg filterkaffemaskin i oöverträffad kvalitet med många coola inställningar. Från Sage.

Sage är redan kända för att tillverka några av marknadens bästa espressomaskiner. Nu lanserar de sin första filterkaffemaskin; Sage the Precision Brewer. Den är både STOR (1,8 liter), SNABB (marknadens snabbaste droppfilter), EXAKT (temperaturstyrning) – och med en mängd av certifieringar.  

Oavsett om du tycker om snabbryggt kaffe, kallbryggt kaffe, långsamt, starkt, iskallt eller kanske ditt helt egna favoritkaffe, kan Sage the Precision Brewer uppfylla dina önskningar.  Dessutom är den väldigt användarvänlig och med de 6 förprogrammerade valen, så att du kan koncentrera dig på att njuta av ditt goda kaffe.

Gör ditt egna Cold Brew kaffe

’Cold Brew’ har blivit otroligt populärt. Som namnet indikerar, brygger man kaffet med kallt vatten. Det tar betydligt längre tid (4-24 timmar), men ger i gengäld några helt andra smaker. Mjukare, fruktig och söt, men utan den beska syran, som man ofta kan uppleva vid vanlig kaffebryggning. Cold Brew är bara ett av 6 program som du kan välja mellan.  

En perfekt balanserad ”Gold Cup” är ett annat val. Som en av de första i världen har Sage the Precision Brewer utmärkt sig som ’ECBC-kaffemaskin’*, dvs filterkaffemaskinen är godkänd enligt speciella standarder, som bara några få kaffemaskiner kan erbjuda. Du är med andra ord garanterad en optimal aromutveckling och maximal smakupplevelse.

Du kan brygga både en kopp och en kanna. Sage Precision Brewer kommer att vara tillgänglig i butikerna i mitten på september.  

Sage Precision Brewer

  • 6 olika bryggformer
  • Passar de flesta filtertrattar
  • Uppfyller ECBC-standarder
  • Fantastiskt kaffe varje gång
  • Håller kaffet varmt i praktisk termoskanna
  • Rek. priser:

3.499,- SEK (med termoskanna)

2.799,- SEK (med glaskanna)

Highres. images: https://we.tl/t-FLqdtGwqAm

*) European Coffee Brewing Centre (ECBC) är en organisation, som arbetar för att höja kvalitets- och kunskapsnivån, både hos professionella aktörer i kaffebranschen och privata konsumenter.

Gå på upptäcktsfärd i Sage-världen och upplev ett produktsortiment, som inkluderar allt från espressomaskiner till blenders och brödrostar. Alla med unika och integrerade specialfunktioner. I oöverträffad, estetisk design och kvalitet. Alltid genomtänkt ner i minsta detalj!

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.