25.10.2019  |  Dining  |  Food

Dricker Mumintrollen te?

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Om du var barn på 70-talet minns du helt säkert Mumintrollen. Dessa små, vita trollväsen från Mumindalen har fascinerat barn och vuxna i flera generationer – och gör så fortfarande.

Huvudpersonen, Mumintrollet, är en söt figur, som bor i den färgrika och trygga Mumindalen tillsammans med sin familj. Ett finurligt litet trollväsen utan ansikte, men med breda ögon och en flodhästaktig mule. Tove Janssons fantastiska berättelser om dessa små älskvärda fantasiväsen kan ses som en återspegling av världen som den är: härlig, okomplicerad, kuslig och förgänglig.  

Med utgångspunkt i Mumintrollens universum har Teministeriet skapat 6 spännande och väldoftande smaker från vilda bär, som finns i den skandinaviska naturen. Moomin heter te-serien, som levereras i dekorativa små plåtburkar, som är dekorativa och användbara i hemmet; både i köket och i barnkammaren till diverse småsaker, när burken är tom.  

Det är inte känt, om Mumintrollen dricker te, men det borde de. Moomin är bara en av flera exklusiva te-serier från Teministeriet, som kan köpas i utvalda special- och interiörbutiker över hela landet.  

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.