21.06.2021  |  Dining  |  Tabletop

Duka med Maxime 

Mjuk färgkontrast mellan grepp och stål 

I sin nya kollektion bestick för tyska Blomus har formgivaren Theresa Rand kombinerat stål med plast för att ge handen ett mjukare grepp. Den nya kollektionen Maxime kommer med grepp i tre färger, de varma grå tonerna Mourning Dove och Sharkskin, samt Bark, en naturlig ljusbrun ton, som kontrasterar mjukt mot det matta borstade stålet. Greppen är resistenta mot repor och besticken kan diskas i diskmaskin. 
de.blomus.com 

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.