20.03.2019  |  Dining  |  Tabletop

Duka med elegant fransk design

Sponsrat innehåll Vad är detta?

NYHET: Nu kan du skapa en fulländad dukning med Pillivuyts Toulouse-porslin. Den populära serien med den vackra plissering i botten har kompletterats med en rad eleganta tallrikar och en soppskål, som skapar en dukning utöver den vanliga.

En snygg dukning kännetecknas av såväl fantastisk stil som personlighet – två egenskaper som Pillivuyts senaste Toulouse-porslin har i överflöd. Toulouse blev först känt för sina eleganta fat med handtag, som utformades av de berömda franska designerna från Sismo Studio. Därefter har serien utökats med flera fat och skålar.

Servera med stil 

Nu har Toulouse-serien även kompletterats med en rad spännande och helt igenom stilfulla tallrikar. De nya delarna består av tallrikar i två generösa storlekar, en sallads- och pastatallrik samt en soppskål. Nu erbjuds därför rika möjligheter att duka ett vackert bord med både serveringsdelar och servis som är helt unika i form och stil. Om du vill servera en enkel lunch, din favoritpasta eller ångande varm sparrissoppa är Toulouse det perfekta valet!   

Starkt i ugnen, vackert på bordet

Toulouse är eldfast. Du kan därför använda porslinet i ugn eller mikrovågsugn, på spisen och till och med på grillen när du exempelvis vill laga något läckert tillbehör till en stek. Har du en färdiglagad lätt i frysen kan du ställa in fatet direkt i ugnen, eftersom Toulouse tål termisk chock (-30 °C till +350 °C) i likhet med allt annat Pillivuyt.

Det är nämligen skillnad på porslin och porslin. Det finns en stor variation i produktionsmetoderna och inte minst porslinets styrka och hållbarhet. Pillivuyt tillverkar själva den unika porslinsmassan, som bränns vid mycket höga temperaturer på upp till 1 400 °C. Därigenom blir porslinet extremt starkt och extra motståndskraftigt mot stötar och slag.

Sedan 1818 har Pillivuyt tillverkat klassiskt franskt porslin med en helt speciell gjutning. Pillivuyt är fransk elegans i kombination med en unik kvalitet avseende form, funktion och styrka. Hållbar över tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet

• Ugnsfast

• Starkt i köket - vackert på bordet

Toulouse tallrikar med rek. pris från 319:-

Toulouse soppskål, rek. pris från 299:-

Mer om Toulouse: www.sebastian.se

Kontakt:

  • E-mail: info@sebastian.se
  • Kundtjänst 08- 408 391 50

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.