04.03.2022  |  Dining  |  Tabletop

Duka med hantverk

LjungByLjung presenterar Sense

Kollektionerna från LjungByLjung drejas för hand av keramikern Emma Ljung i hennes verkstad i Ljungby. En nyhet är den svarta stengodsserien Sense, som innehåller tallrikar och fat, kaffe- och espressokoppar, tekoppar, skålar, ljusstakar, vaser och krukor. Det hållbara stengodset tål att diskas i maskin.

”Jag brinner för hantverket, det ärliga och hållbara. I en värld där vi så länge konsumerat över våra resurser behöver vi omvärdera vårt sätt att leva. Vi vill veta vad vi köper och hur det tillverkats”, säger Emma Ljung.

www.ljungbyljungceramic.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.