08.12.2022  |  Business  |  Branschnytt

Dukar för framgång

Klässbols prisas för framgångsrikt familjeföretagande

Klässbols Linneväveri, grundat 1920 av Hjalmar Johansson, har utsetts till vinnare av Löfberg Family Business Award 2022, ett pris som uppmärksammar framgångsrika familjeföretag och deras betydelse för värmländskt och svenskt näringsliv. Klässbos får priset för att man lyckas förena ägarfamiljens engagemang och delaktighet med affärsmässiga framgångar, och därmed är en god ambassadör för familjers företagande.

”Vi är såklart otroligt glada och stolta! Det här priset delar vi med tidigare generationer som lagt grunden och skapat förutsättningar för den utveckling vi lägger all kraft på idag tillsammans med våra fantastiska medarbetare”, säger Andreas Johansson, VD på Klässbols Linneväveri och familjeföretagare i fjärde generationen som tog emot priset på näringslivsgalan 100° Karlstad.

Löfberg Family Business Award instiftades 2020 och delas ut till ett värmländskt företag som förenar ägarfamiljens engagemang och delaktighet med affärsmässiga framgångar. Priset delas ut av familjen Löfberg i samarbete med 100° Karlstad.

www.klasbols.se

-AB

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.