25.08.2020  |  Dining  |  Tabletop

Dukning à la Boulogne

Nya delar i Pillivuyts serie.

Franska Pillivuyt har lanserat nya delar i serien Boulogne. Det är två mattallrikar på 21 respektive 26 cm, en djup pasta- och salladstallrik på 23 cm samt en skål på 15 cm. Inspirationen till formerna och reliefdekorationerna i serien kommer från de vackert åldrade ekarna i skogen Bois de Boulogne i västra Paris.

Pillivuyt framställer själv porslinsmassan till serien, som bränns i upp till 1400 °C vilket gör porslinet mycket hårt och motståndskraftigt mot stötar och slag.

www.pillivuyt.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.