04.09.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Ekologiskt odlad vardagsprodukt

Kökssvampen nominerad för designpris.

Den nya kökssvampen från Iris Hantverk är tillverkad av ekologiskt odlad loofah från Spanien, som vattnas med regn och termalvatten. Loofans fibrer mjuknar vid kontakt med vatten, vilket gör att de inte skadar eller repar när den används. Svampen kan kokas med milt diskmedel för att rengöras. Den har lång livslängd och kan därefter komposteras. Produkten är nominerad till Formex Formidable 2019, för Best in show.

www.irishantverk.se

- JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.