09.03.2022  |  Furniture  |  Outdoor

Eldstadskulptur

Eva Solo höjer mysfaktorn på uteplatsen

Den nya eldstaden FireCube i cortenstål från Eva Solo förlänger utomhuslivet och kan med fördel stå ute året om. Väder och vind kommer med tiden att ge cortenstålet en vacker roströd patina. Eldstaden kan tippas och vinklas på två sätt, vilket inte bara skärmar av elden, utan även skapar en vacker form. FireCube har ett tillhörande grillgaller som gör det möjligt att förena eldmyset med matlagning. 

www.evasolo.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.