10.02.2020  |  Furniture  |  Design

Elegant sittkomfort

Broberg & Ridderstråle designar för Adea.

Det finska familjeföretaget Adea lanserar nu fåtöljen Garbo, i design av Broberg & Ridderstråle. Fåtöljen är formgiven för att ha en mjuk insida och en utsida med karaktär, utan att vara för skrymmande. Benen är ditfogade med dolda fästen. De kommer i ask, björk och ek. Garbos runda form bidrar till att minska ljud från omgivningen. Klädseln består av läder respektive tyg, som finns tillgängligt i hela Adeas tygsortiment.

adea.fi

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.