14.01.2021  |  Business  |  Branschnytt

Ellos Group erbjuder miljöretur

Hållbarhetssatsning med Bring och Erikshjälpen

Sedan i november har kunder hos Ellos Group möjlighet att vid köp av utvalda heminredningsprodukter välja att returnera en gammal produkt. I samband med leveransen kan kunder lämna sin gamla produkt till Bring som vidareförmedlar den till Erikshjälpen Second Hand där den sedan säljs till förmån för barnrättsarbete.
Erbjudandet gäller för större varor där kunden beställt inbärning, exempelvis soffor, fåtöljer och matgrupper från hemsortimentet inom Ellos Groups varumärken Ellos, Jotex och Homeroom. Projektet körs i ett första skede i Göteborg med omnejd fram till den 31 december 2020.
www.ellos.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.