27.10.2021  |  Business  |  Branschnytt

Ellos i nytt designsamarbete

Krickelin skapar kuddar av återvunnen textil

Ellos fortsätter presentera designsamarbeten med designpersonligheter. Det senaste är en kollektion kuddfodral skapade av inrednings- och livsstilsbloggaren Krickelin, eller Kristin Lagerqvist. Kuddfodralen är tillverkade av resttyger som Krickelin valt ut och som sedan sytts upp av Textilfabriken i Borås.

”Så många resurser går till spillo varje dag. Därför var det viktigt för mig att kollektionen skulle använda resttyger. Flera fodral har dessutom två olika sidor, om man skulle tröttna på den ena kan man enkelt byta look genom att vända kudden. Kollektionen är som en påminnelse om hur enkelt det egentligen är att minska vårt avfall”, säger Kristin Lagerqvist.

www.ellos.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.