17.09.2020  |  Business  |  Utrustning

En dammsugare i väskan

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Roidmi Nano P1 Pro är namnet på en innovativ och handy liten dammsugare, som du kan ta med dig överallt. Idealisk för en hektisk vardag, där den snabbt kan tas fram, om en olycka skulle inträffa.

Den nya transportabla och sladdlösa Nano P1 Pro handhållna dammsugaren från Roidmi är lätt att ta med på tur, i väskan eller i bilen. Imponerande sugeffekt på hela 13 000 Pa. och med en låg ljudnivå på endast på bara 75 dB. Handdammsugaren kan användas i upp till 24 minuter på en enkel laddning och laddas snabbt och lätt med USB-kabel.

Ett effektivt filtersystem fångar upp mikrodamm och förorenande partiklar, som du inte kan se. LED belysning lyser upp i mörka hörn, och munstycket som är magnetiskt hopfällbart, är utformat, så du kan komma in i alla vrår.

När du är klar med att dammsuga, packas Nano P1 Pro enkelt ihop eller hängs upp (via stroppen) bredvid kökshanddukarna. Roidmi har sett till, att kvalitetshanddammsugaren inte tar för stor plats – faktiskt inte mycket mer än en kaffetermos.

Rekommenderat pris: 1499,- SEK

  • 24 minuters driftstid
  • 2 sugstyrkor
  • Innovativ design
  • Praktisk handdammsugare
  • Sladdlös (3 litiumbatterier)
  • Uppladdning via USB kabel
  • Vikt 0,5 kg.

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-J7KOgV2sMr

ROIDMI – kvalitetsmärke inom sladdlösa dammsugare

Roidmi grundades 2015 och deras produkter har blivit populära i över 60 länder världen över. Roidmi har specialiserat sig på framställning av rengöringsapparater och har fram till nu mottagit 6 designpriser. Gemensamt för alla Roidmi’s produkter är hög användarvänlighet, effektiv sugeffekt och stilfull design.

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.